Winkelruimte te huur

Terug

Zoek in ons aanbod

  • Annuleren
wonenimg
Roosendaal, Raadhuisstraat 45 Postcode: 4701 PM

Royale winkel- of kantoorruimte, gelegen aan de Raadhuisstraat in het stadscentrum van Roosendaal, met een oppervlakte van ca. 276 m².  De fraaie klassieke uitstraling van dit pand geeft uw vestiging direct een stijlvolle ambiance, wat zich commercieel prachtig laat benutten. De entree is aan de straat door de bijzonder mooie voordeur, welke toegang geeft tot de entree van de nummers 45 en 47. Het hebben van zowel een trap als lift zorgt dat deze winkel voor divers publiek toegankelijk is.

1.376,48,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Raadhuisstraat 1 + 1A Postcode: 4701 PK

Royale winkelruimte, gelegen aan de Raadhuisstraat in het stadscentrum van Roosendaal, met een oppervlakte van ca. 300 m². De begane grond is ca. 150 m² en de 1e verdieping is ook ca. 150 m².  De fraaie klassieke uitstraling van dit pand geeft uw vestiging direct een stijlvolle ambiance, wat zich commercieel prachtig laat benutten. De entree is aan de straat door de bijzonder mooie voordeur, welke toegang geeft tot de entree van de nummers 1 en 1 A. De eerste verdieping is ook eigen ingang aan de zijkant te betreden.

3000,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 29-31 Postcode: 4701 AN

Deze fantastische winkelruimte is gelegen in het Italiaanse opgezette winkelcentrum De Passage te Roosendaal. Deze gerevitaliseerde Passage welke gelegen is tussen de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat heeft een unieke Italiaanse uitstraling. Deze winkel heeft een vloeroppervlakte van 92 m² en is geschikt voor vele doeleinden.

1200,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Den Haag, Thomsonlaan 77-79 Postcode: 2565 HZ

Deze winkelruimte bevindt zich in een drukbezochte straat in Den Haag nabij de Fahrenheitstraat, met een breed winkelaanbod. De winkelruimte is 338 m², bestaande uit twee aan elkaar gelegen units met onder beide units een eigen kelderruimte. Tevens zijn beide units voorzien van een eigen tuin, een toilet en pantry.

De ruimte kan via de voorzijde worden bevoorraad.

De Thomsonlaan is een zijstraat van de Fahrenheitstraat. De winkelruimte is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de nabijheid van halteplaatsen van diverse trams- en buslijnen. In de directe nabijheid van vestigingen van Blokker, Hema, Etos en Albert Heijn.

3000,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Oss, Burgwal 16 Postcode: 5341 CR

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Zeer goed te bereiken met de auto en voldoende parkeergelegenheden voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Burgwal 16 heeft een winkelruimte van 70 m² en een kelderruimte van 71 m².

850,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Rotterdam, Goudsesingel 95 Postcode: 3031EE

Op de perfecte locatie gelegen winkelruimte te huur met een winkeloppervlakte van 125m² en een van buitenaf toegankelijke kelder van 54m². In het centrum van Rotterdam gelegen met uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en (betaald) parkeren voor de deur. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. diverse restaurants, een supermarkt, schoonheidssalon en een woonwinkel.

2702,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Den Haag, Frederik Hendriklaan 78 Postcode: 2582 BD

Winkelruimte van ca. 128 m² bvo op de begane grond en met een kelderruimte van ca. 37 m² bvo gelegen aan de Frederik Hendriklaan. Deze laan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”, is één van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag. Gelegen in de prachtige wijk Statenkwartier vindt u hier bijna een kilometer aan uniek winkelplezier. De variatie in het aanbod van de ruim 130 winkels zal u zeker doen verbazen. Het ruime aanbod van de winkelstraat kenmerkt zich door de vele gespecialiseerde ondernemers op het gebied van mode, vrije tijd, wonen, eten en drinken, hobby, reizen en nog veel meer. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen bent u hier aan het juiste adres. Voor menig Hagenaar is dit The Place te Be, want dit unieke stukje Den Haag is net even anders dan de rest van de stad. Met de haven van Scheveningen, het Omniversum, het Museon, het Haags Gemeente museum, het World Forum theater en Madurodam om de hoek, weten velen hun weg te vinden naar de Frederik Hendriklaan. Toeristen, expats, Hagenaars en mensen uit het hele land komen hier om de unieke sfeer te ervaren. Recent werd de Laan nog uitgeroepen tot meest sfeervolle winkelstraat van Nederland.

 

4500,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Passage 22 Postcode: 4701 AP

Passage 22 te Roosendaal

Fantastische winkelruimte gelegen in het Italiaanse opgezette winkelcentrum De Passage te Roosendaal.

Kinderkledingzaak ter overname aangeboden.

Deze fraaie winkel heeft een vloeroppervlakte van van 165m² waarvan 49 m² eerste verdieping met dubbele openslaande deuren in het midden van de pui! Perfect voor een modezaak.

Aanvaarding: per 1 juli 2024.

Huurprijs € 1.900,00 per maand excl.

1900,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Schieweg 122A – 124D Postcode: 3038 BD

Gelegen in de plaats Blijdorp, in de gemeente Rotterdam ligt deze karakteristieke en ruime winkelruimte aan de Schieweg. De winkel is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam en op loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De ruimte kan via de voorzijde worden bevoorraad.

2.600,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Raadhuisstraat 47 Postcode: 4701 PM

Royale winkel- of kantoorruimte, gelegen aan de Raadhuisstraat in het stadscentrum van Roosendaal, met een oppervlakte van ca. 85 m².  De fraaie klassieke uitstraling van dit pand geeft uw vestiging direct een stijlvolle ambiance, wat zich commercieel prachtig laat benutten.

De entree is aan de straat door de bijzonder mooie voordeur, welke toegang geeft tot de entree van de nummers 45 en 47. Het hebben van zowel een trap als lift zorgt dat deze winkel voor divers publiek toegankelijk is.

 

900,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 18-20 Postcode: 4701 AP

Passage 18-20 te Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum De Passage, in het centrum van Roosendaal, gelegen winkelruimte van ca. 218 m². Zeer centraal gesitueerd, direct aan het gezellige horecaplein.

Deze winkelruimte is per direct beschikbaar.

Huurprijs € 1.816,- per maand excl. btw;  Servicekosten € 500,- per maand excl. btw. Promotiekosten € 100,- per maand excl. btw.

1816,- per maand

Volledige omschrijving
Rotterdam, Groenendaal 221-225 Postcode: 3011 ST

Nette winkelruimte gelegen op de begane grond van het woonappartementencomplex ‘Groenendaal’, in het centrum van Rotterdam tussen Oostplein en Blaak, aan de drukke doorgaande weg (Groenendaal en Burgemeester van Walsumweg) aan de rand van de zogenaamde ‘stadsdriehoek’.

De winkel heeft een zeer gunstige frontbreedte en uitstekende laad- en losmogelijkheden via de achterzijde van het pand (3e Goudsewagenhof). Een Albert Heijn supermarkt en een Trekpleister zijn direct naastgelegen.

Indeling: ca. 562 m² winkelruimte op de begane grond alsmede, voorzien van keuken en toiletgroep, diverse technische installaties ter overname en 3 inpandige garageboxen met overheaddeuren en 1 uitpandige garagebox.

De winkelruimte is gelegen aan het Groenendaal, dat in een geheel nieuw vestje gestoken is. Middels de nabijgelegen tram-, metro- en bushaltes is de winkel goed bereikbaar.

Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 8.900,00 excl. btw per maand.

Voorschot servicekosten ca. € 40,00 per maand excl. btw. t.b.v. schoonmaak luifel.

 

8900,- per maand

Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Passage 18 – 2 opslagruimtes Postcode: 4701 PR

In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal twee naast elkaar gelegen opslagruimtes van ieder 10 m² op de eerste etage.

Huurprijs samen € 60,00 per maand excl. BTW
Aanvaarding Direct

Voorzieningen:
De opslagruimte wordt casco, in de huidige staat, leeg en ontruimd opgeleverd.

Termijn:
In overleg

Garantie:
Bankgarantie/waarborgsom tenminste 3 maanden bruto huurverplichting.

Betaling:
Huurbetaling per maand, vooruitbetaling

Index:
Jaarlijkse huurprijsaanpassing op basis van CPI Alle Huishoudens CBS.

 

60,00,- per maand

Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Nieuwe Markt 64 Postcode: 4701 AK

Nieuwe Markt 64 te Roosendaal

Midden in het centrum, in de directe omgeving van de Hema, C&A en de Roselaar gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 141 m², voorzien van een pantry en toiletruimte.

De winkelruimte is gelegen aan het Nieuwe Marktplein, dat  in een geheel nieuw vestje gestoken is. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 1.762,50 per maand excl. btw en € 25,00 voorschot servicekosten per maand excl. btw.

1762,50,- per maand

Volledige omschrijving
Verhuurd
Assen, Oude Molenstraat 32 A-1 Postcode: 9401 BG

Te huur deze opslagruimte aan de achterzijde van de Groningerstraat 15, feitelijk de Oude Molenstraat; mooi gelegen aan de rand van het centrum van Assen.

Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 119 m² en de ruimte wordt casco verhuurd. Het pand is o.a. voorzien van verlichting. Een keukenblok en toilet kunnen worden ingebouwd. De ruimte beschikt over een ingang gelegen aan de Oude Molenstraat,  grenzend aan hert ruime parkeerterrein, dus ideaal voor laden en lossen.

Na de van buiten zichtbare hal volgt de ruime opslagruimte, geheel wit uitgevoerd met verlichting.

 

910,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 32 Postcode: 4701 AP

Nader te bepalen.,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Nieuwe Markt 63C Postcode: 4701 AD

Op een zichtlocatie gelegen commerciële ruimte te huur ten midden van het kernwinkelgebied/ voetgangersdomein aan de Nieuwe Markt te Roosendaal. Deze straat is gelegen in het kernwinkelgebied van Roosendaal en de straat kenmerkt zich met name door een mix van landelijk en lokale retailers, speciaalzaken en dienstverlenende bedrijven. In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeerfaciliteiten aanwezig in de ondergrondse parkeergarage. Het object is gelegen op loopafstand van bushaltes ten behoeve van stad,- en streekvervoer en Winkelcentrum Roselaar. De bereikbaarheid vanuit de belangrijkste in- en uitvalswegen van Roosendaal is uitstekend te noemen.

 

1750,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Voorburg, Koningin Julianaplein 33 Postcode: 2274JE

Mooie winkelruimte van 147² op de begane grond met een kelder van 27² gelegen in het gezellige winkelcentrum De Julianabaan. De winkelruimte is centraal gelegen in de dichte nabijheid van o.a. een supermarkt en een bloemenwinkel.

Winkelcentrum De Julianabaan is hét winkelgebied van Voorburg en is zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen. Het winkelcentrum heeft een breed verzorgingsgebied en omvat circa 70 winkels. Naast landelijke filiaalbedrijven zoals Albert Heijn, Jumbo, Action, Hema, Blokker en Kruidvat zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd.

2600,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Nieuwe Markt 35 Postcode: 4701 AH

Nieuwe Markt 35

TER OVERNAME

Midden in het centrum, in de directe omgeving van de Hema, C&A, Passage en de Roselaar gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 77 m², voorzien van een pantry en toiletruimte.

De winkelruimte is gelegen aan de Nieuwe Marktplein, dat vorig jaar geheel in een nieuw vestje gestoken is. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

Voorschot servicekosten: € 50,- excl. BTW
Voorschot promotiekosten: € 25,- excl. BTW

1150,- per maand

Volledige omschrijving
Hemelrijk 57 te Arnhem Postcode: 6811 ER

Winkelunit te huur in winkelpassage Hemelrijk in het centrum van Arnhem met een vloeroppervlakte van 41 m².

Winkelpassage Hemelrijk ligt in het centrum van Arnhem met zowel een ingang aan de Bakkerstraat als aan de Weverstraat.

In het Hemelrijk zijn veelal exclusieve mode-gerelateerde winkels gevestigd, alsmede enkele gezellige speciaalzaken.

850,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Den Haag, Goeverneurlaan 361 Postcode: 2523 CA

Unieke winkelruimte in Den Haag. Goeverneurlaan 361 is gelegen in de buurt Laakkwartier-West. De winkel is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Bestemming: Ambachtelijke bedrijven, dienstverlening, welzijnsvoorzieningen.

2000,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 11, 13 en 15 Postcode: 4701 AN

Passage, 11, 13 en 15

In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van in totaal 50 m² op de begane grond. Zeer fraaie afwerking van de wanden en plafondschilderingen. Deze gerevitaliseerde Passage welke gelegen is tussen de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat heeft een unieke Italiaanse uitstraling.

Dit is de kans voor het aanhuren van een winkelruimte in een bijzonder winkelcentrum.
Huurprijs € 1.250,– per maand excl. BTW
Servicekosten € 260,– per maand excl. BTW
Aanvaarding Direct
Ligging:
Aan het begin van het winkelcentrum de Passage, gelegen op de hoek van de pittoreske Raadhuisstraat midden in het centrum van Roosendaal. Goede en gemakkelijke bereikbaarheid zowel per eigen als met openbaar vervoer en op loopafstand van het NS-station.
Bestemming:
Winkel/verkoopruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Metrage(s):
Totale oppervlakte 63 m² verkoop/winkelruimte;
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
Voorzieningen:
De winkelruimte wordt casco, in de huidige staat, leeg en ontruimd opgeleverd. Onderhoud, herstel en vernieuwing komen voor rekening van huurder.
Parkeren:
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheden in de nabijgelegen garages, waaronder de nieuw gerealiseerde parkeergarage onder de Nieuwe Markt.
Bijzonderheden:
Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging de Passage.
Bevoorrading
Tot 11.00 uur via de Raadhuisstraat en de Molenstraat.
Termijn:
In overleg
Optie:
In overleg
Opzegtermijn:
Opzegtermijn 12 maanden.
Garantie:
Bankgarantie/waarborgsom tenminste 3 maanden bruto huurverplichting.
Betaling:

1250,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Den Haag, Schoolstraat 25 Postcode: 2511 AW

Wij bieden aan 134 m² winkelruimte op de begane grond nabij de Grote Markt. Diverse tram- en buslijnen in de buurt. Ruimte is voorzien van pantry, CV en toilet. Tevens is aan de achterzijde een mogelijkheid aanwezig tot bevoorrading. In de nabijheid treft men een breed winkelaanbod.

2500,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 1, 3, 5 / Raadhuisstraat 8 Postcode: 4701 AN

In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van 146 m² op de begane grond en een opslagruimte van 81 m² op de eerste verdieping.

Huurprijs € 1.250,– per maand excl. btw en service-/promotiekosten van € 405,- per maand excl. btw.

1250,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Rotterdam, Goudsesingel 93 Postcode: 3031EE

Op de perfecte locatie gelegen winkelruimte te huur met een winkeloppervlakte van 130m² en een van buitenaf toegankelijke kelder van 54,5 m². In het centrum van Rotterdam gelegen met uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en (betaald) parkeren voor de deur. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. diverse restaurants, een supermarkt, schoonheidssalon en een woonwinkel.

2.760,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Hogestede 7 Postcode: 4701 JD

Hogestede 7 – Roosendaal

Algemeen:
Aan de rand van het kernwinkelgebied in een drukke winkelstraat de Molenstraat gelegen winkel/verkoopruimte met een frontbreedte van ca. 6.00 m. en een vloeroppervlakte van 148 m². Deze winkelunit heeft een gunstige ligging voor bedrijven welke niet op A1 locatie gesitueerd hoeven te zijn en toch een drukke winkelstraat verlangen met een goede bereikbaarheid en een ruime mate van betaald parkeren voor de deur. De Molenstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan ondernemingen waaronder; Van Dal Mannenmode, FitShop Roosendaal, Van Boxtel Hoorwinkels, Game Mania, Bogers XL Herenmode, Lunchroom Eerlijk is Heerlijk, Sep Feestartikelen, Voets Assurantien, Rio Bello Schoenen.

Oppervlakte:
Winkel-/verkoopruimte Ca. 98 m²
Keuken en toiletruimte Ca. 32 m²
Toilet-, facilitaire-, techniekruimte Ca. 30 m²
Totaal Ca. 160 m²

Opleveringsniveau:
Het pand is onder meer voorzien van de navolgende zaken:
• systeemplafond met inbouwverlichting;
• afgewerkte wanden;
• houten/vinyl vloerafwerking;
• pantry;
• toiletruimte;
• gas c.v. middels radiatoren.

Servicekosten:
Door of vanwege verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: een maandelijks verrekenbaar voorschot ter grootte van € 140,–, inhoudende:
• voorschot van water;
• voorschot elektra;
• voorschot gas.

Huurtermijn:
5 jaren met telkenmale 5 optiejaren (opzegtermijn van 12 maanden). Kortere looptijden bespreekbaar in overleg met verhuurder.

Parkeren:
Ruime betaalde parkeervoorzieningen voor de deur en in de nabije omgeving.

Bestemming:
De voor ‘Centrum-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, niet zijnde een supermarkt; horeca van categorie 1 (a, b en c) en 2; dienstverlening; kantoren; maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven, zorg en welzijn; culturele voorzieningen, alsmede horeca mits deze horeca voortvloeit uit of ten dienste staat c.q. ondergeschikt is aan deze voorzieningen; voorzieningen op het gebied van ontspanning en vermaak, met uitzondering van erotisch gerichte bedrijven en inrichtingen en met dien verstande dat de vestiging van een speelautomatenhal/casino alleen mogelijk is in de ‘zone Markt’ en de ‘zone Tongerloplein’ zoals deze gebieden zijn aangegeven op de bij de Verordening op de speelautomatenhallen gemeente Roosendaal behorende kaart en met dien verstande dat per zone maximaal één speelautomatenhal/casino mag worden gevestigd en geëxploiteerd (de verordening met bijbehorende kaart is als bijlage bij deze regels gevoegd); ambachtelijke werkplaatsen voor zover deze vallen in de categorieën 1 en 2; sportvoorzieningen zoals sportscholen en fitnesscentra;
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Huurder dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

1250,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Passage 23 7-9 Postcode: 4701 AN

Deze fantastische winkelruimte is gelegen in het Italiaanse opgezette winkelcentrum De Passage te Roosendaal. Deze gerevitaliseerde Passage welke gelegen is tussen de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat heeft een unieke Italiaanse uitstraling. Deze winkel is voorzien van dubbele openslaande deuren in het midden van de pui en heeft een vloeroppervlakte van 138 m² en een 1e verdieping van 22 m² en is geschikt voor vele doeleinden. De ruimte beschikt verder over een nette laminaatvloer, een pantry op de 1e verdieping met toilet en diverse opslagruimte.

1380,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Passage 25-27 Postcode: 4701 AN

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van ca. 98 m².

Huurprijs € 1.225,00 per maand excl. btw

Voorschot servicekosten € 190,00 per maand excl. btw

Promotiekosten € 75,00 per maand excl. btw

1225,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 42 Postcode: 4701 AP

Passage 42 – Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen fraaie winkelruimte van ca. 101 m² met ca. 64 m² opslagruimte/kantoor op de eerste verdieping.

Aanvaarding:  per direct.

Huurprijs € 1.412,00 per maand excl. btw

1412,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 2 Postcode: 4701 AP

Royale winkelruimte gelegen op de hoek van de Passage en de Raadhuisstraat in het centrum van Roosendaal, met een winkeloppervlakte van ca. 165 m² op de begane grond, uit te breiden met achtergelegen ca. 113 m² begane grond plus ca. 152 m² eerste verdieping. Per 1 september aanstaande beschikbaar.

Huurprijs € 1.719,- per maand excl. voorschot servicekosten € 320,- en promotiekosten € 100,- per maand, excl. btw.

1719,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 25B

Passage 25 B te Roosendaal

Fantastische winkelruimte gelegen in het Italiaanse opgezette winkelcentrum De Passage te Roosendaal.

Deze fraaie winkel heeft een vloeroppervlakte van 101,5 m² met een frontbreedte van ca. 7 meter, dubbele openslaande deuren in het midden van de pui! Perfect voor een modezaak.

Aanvaarding: per direct.

Huurprijs € 1.300,00 per maand excl. € 300,00 voorschot servicekosten + promotiekosten excl. btw.

1300,- per maand

Volledige omschrijving
Roosendaal, Nieuwe Markt 24 Postcode: 4701 AG

Winkelruimte gelegen aan het Nieuwe Marktplein, midden in het centrum van Roosendaal. Met in de directe omgeving de Hema, C&A en de Roselaar. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 178 m², voorzien van een pantry en toiletruimte. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

3350,- per maand

Volledige omschrijving
Verhuurd
Roosendaal, Passage 16 Postcode: 4701 AP

Passage 16 te Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum De Passage, in het centrum van Roosendaal, gelegen winkelruimte van ca. 77 m² met magazijnruimte van 45 m² op de 1e verdieping.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Oplevering: per 01-04-2019

Huurprijs € 1.350,00 per maand excl. € 285,00 service- en promotiekosten per maand excl. btw

1350,- per maand

Volledige omschrijving