Winkelruimte te huur

Terug

Zoek in ons aanbod

  • Annuleren
wonenimg
Frederik Hendriklaan 147, Den Haag Postcode: 2582 BZ

Winkelruimte te huur van in totaal circa 197 m² BVO, gelegen aan de Frederik Hendriklaan 147 te Den Haag. De winkelruimte is gelegen in het midden van de populaire “De Fred”. Deze winkelstraat is gelegen in de Internationale Zone in de chique wijk Statenkwartier.

De Frederik Hendriklaan is een plek voor hoogwaardig winkelen, maar ook voor dagelijkse boodschappen. Er bevinden zich diverse lokale, regionale en nationale detaillisten, waaronder Albert Heijn, Jumbo, ICI Paris XL, Paagman, Albert Nolten Schoenen en Simon de Vogel. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden te vinden, zoals Boosty, Anne & Max en Doppio.

De winkelruimte is gelegen tussen Kalkman en Wauw.

Zie voor meer informatie ook: defred.nl.

5.500,-,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rotterdam, Goudsesingel 89 Postcode: 3031 EE

Op een top locatie gelegen winkelruimte te huur met een oppervlakte van 105 m2 en een van buitenaf toegankelijke kelder van 35 m2.

nader overeen te komen

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Waddinxveen, Brederolaan 7 Postcode: 2741 BG

Te huur aan aantrekkelijke winkelstraat deze prachtige winkel met parkeergelegenheid voor de deur.

Deze grote winkelruimte is voor vele doeleinden geschikt (m.u.v. horeca).

 

nader overeen te komen

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Den Haag, Noordeinde 7 Postcode: 2514 GA

Winkelruimte met zeer aantrekkelijke gevel en hoog afwerkingsniveau, gelegen aan het Noordeinde 7 te Den Haag. De winkelruimte is gelegen in dé winkelstraat van het Hofkwartier. Het Noordeinde maakt deel uit van het chique “Royal Shopping District The Hague” (Hoogstraat, Noordeinde, Plaats). Dit centraal gelegen en exclusieve winkelgebied biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod met diverse (inter)nationale winkelketens zoals Schaap & Citroen, Zara Home, LaDress en Wolford, maar ook regionale en lokale ondernemers zijn er gevestigd. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden te vinden.

De ligging is tussen de Molenstraat en de Papestraat, om de hoek van de Plaats. De winkelruimte telt ca. 40 m² op de begane grond met nog eens 36 m² zeer bruikbare kelderruimte. De winkel is voorzien van een toilet en heteluchtverwarming.

3.350,-- excl BTW ,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Voorburg, Koningin Julianalaan 278-280 Postcode: 2274 JR

Winkelruimte van circa 161 m2 op de begane grond met een ondergelegen kelderruimte van circa 95 m2 gelegen in het winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg.

2100,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Ridderkerk, Westerhof 40 Postcode: 2987 XS

In de wijk Bolnes winkel in woningdecoratie en -accessoires ter overname. De complete inventaris wordt ter overname aangeboden; overnamesom op aanvraag en in overleg met zittend huurder.

1295,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Voorburg, Koningin Julianaplein 10 Postcode: 2274JD

Mooi hoekwinkelpand van circa 100 m2 op de begane grond met een kelder van circa 54 m2 gelegen in het gezellige winkelcentrum De Julianabaan.

De winkelruimte is centraal gelegen in de dichte nabijheid van o.a. een supermarkt en een bloemenwinkel. Winkelcentrum De Julianabaan is hét winkelgebied van Voorburg en is zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen.

Het winkelcentrum heeft een breed verzorgingsgebied en omvat circa 70 winkels. Naast landelijke filiaalbedrijven zoals Albert Heijn, Jumbo, Action, Hema, Blokker en Kruidvat zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd.

1900,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Wassenaar, Langstraat 144 Postcode: 2242 JZ

Winkelruimte te huur van in totaal circa 104 m² BVO, gelegen aan de Langstraat 144 te Wassenaar. De winkelruimte is gelegen in het hart van het centrum van Wassenaar. In het centrum bevinden zich diverse locale, regionale en landelijke winkeliers waaronder HEMA, Etos, Holland & Barrett en Bruna. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden zoals IJssalon Luciano, POPS en Broodje bij de molen te vinden. De winkelruimte is gelegen tussen Boekhandel De Kler en Babette Kindermode.

2500,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 35 Postcode: 4701 AH

Nieuwe Markt 35

Midden in het centrum, in de directe omgeving van de Hema, C&A, Passage en de Roselaar gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 77 m², voorzien van een pantry en toiletruimte.

De winkelruimte is gelegen aan de Nieuwe Marktplein, dat vorig jaar geheel in een nieuw vestje gestoken is. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

Voorschot servicekosten: € 50,- excl. BTW
Voorschot promotiekosten: € 25,- excl. BTW

1450,- per maand

Volledige omschrijving
Hemelrijk 57 te Arnhem Postcode: 6811 ER

Winkelunit met een vloeroppervlakte van 41 m2 te huur in winkelpassage Hemelrijk in het centrum van Arnhem.

850,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 38 Postcode: 4701 AP

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen fraaie winkelruimte met een vloeroppervlakte van ca. 89 m² en op de eerste verdieping ca. 34 m² opslagruimte. Ruim 200.000 passanten zijn er maandelijks te vinden in het winkelcentrum.

Aanvaarding per direct.

 

Huurprijs € 1.450,00 per maand excl. btw, servicekosten € 165,00 en promotiekosten € 75,00 per maand.

1.450,- per maand

Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 38-40 Postcode: 4701 AN

Nieuwe Markt 38-40

Nette winkelruimte van ca. 180 m² met eventueel uitbreiding van 2 garageboxen. Per direct beschikbaar. De winkelruimte is midden in het centrum van Roosendaal gelegen en heeft een achteruitgang aan de Expeditiestraat.

Huurprijs € 2.300,00 per maand excl. btw en € 17,50 servicekosten.

2.300,00,- per maand

Volledige omschrijving
Oss, Burgwal 8-10 Postcode: 5341 CR

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 139 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 116 m² in het souterrain. Met een frontbreedte van ruim 10 meter heeft u een grote etalage ter beschikking.

 

1150,- per maand

Volledige omschrijving
Oss, Burgwal 24-26 Postcode: 5341 CR

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 151 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 147 m² in het souterrain. Met een frontbreedte van ruim 10 meter heeft u een grote etalage ter beschikking

 

 

1250,- per maand

Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 27 Postcode: 4701 AN
In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van ca. 50 m².

Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 800,00 per maand excl. btw,

servicekosten € 95,00 en promotiekosten € 50,00 per maand.

800,00,- per maand

Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 11, 13 en 15 Postcode: 4701 AN

Passage, 11, 13 en 15

In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van in totaal 50 m² op de begane grond. Zeer fraaie afwerking van de wanden en plafondschilderingen. Deze gerevitaliseerde Passage welke gelegen is tussen de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat heeft een unieke Italiaanse uitstraling.

Dit is de kans voor het aanhuren van een winkelruimte in een bijzonder winkelcentrum.
Huurprijs € 1.250,– per maand excl. BTW
Servicekosten € 260,– per maand excl. BTW
Aanvaarding Direct
Ligging:
Aan het begin van het winkelcentrum de Passage, gelegen op de hoek van de pittoreske Raadhuisstraat midden in het centrum van Roosendaal. Goede en gemakkelijke bereikbaarheid zowel per eigen als met openbaar vervoer en op loopafstand van het NS-station.
Bestemming:
Winkel/verkoopruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Metrage(s):
Totale oppervlakte 63 m² verkoop/winkelruimte;
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
Voorzieningen:
De winkelruimte wordt casco, in de huidige staat, leeg en ontruimd opgeleverd. Onderhoud, herstel en vernieuwing komen voor rekening van huurder.
Parkeren:
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheden in de nabijgelegen garages, waaronder de nieuw gerealiseerde parkeergarage onder de Nieuwe Markt.
Bijzonderheden:
Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging de Passage.
Bevoorrading
Tot 11.00 uur via de Raadhuisstraat en de Molenstraat.
Termijn:
In overleg
Optie:
In overleg
Opzegtermijn:
Opzegtermijn 12 maanden.
Garantie:
Bankgarantie/waarborgsom tenminste 3 maanden bruto huurverplichting.
Betaling:

1250,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Oss, Burgwal 20 Postcode: 5341 CR

Goed indeelbare winkel gelegen in het centrum van Oss, winkeloppervlakte ca. 70 m² winklruimte en 65 m2 kelder, goed bereikbaar met de auto en parkeerplaats voor de deur. Huurprijs € 850,00 per maand excl. btw.

Klik hier voor verdere informatie op FundainBusiness

850,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 58 Postcode: 4701 AK

Aan de Nieuwe Markt te midden van het kernwinkelgebied/voetgangersdomein van Roosendaal gesitueerde winkel/verkoopruimte van ca. 150 m² inclusief garage/ magazijn. Tevens bestaat de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

Ligging: Gelegen op een zichtlocatie aan de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal, welk winkel/voetgangersgebied recentelijk is gerevitaliseerd en voorzien van een ondergrondse parkeergarage. De omgeving laat zich kenmerken door een mix van detailhandel alsmede dienstverlenende bedrijven.

1650,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Oss, Burgwal 28 Postcode: 5341 CR

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 70 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 53 m² in het souterrain. Met een frontbreedte van ruim 5 meter heeft u een grote etalage ter beschikking.

1100,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 36 Postcode: 4701 AH

Op prima locatie gelegen fraaie winkelruimte van ca. 72 m² aan de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal, onder de Galerijflat.

Huurprijs € 950,00 excl. btw per maand excl. servicekosten van € 17,50 per maand excl. btw.

Aanvaarding: per direct

950,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Raadhuisstraat 35 Postcode: 4701 PL

Raadhuisstraat 35 – Roosendaal

In charmante straat middenin het centrum van Roosendaal gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 111 m² voorzien van parketvloer. Aan de achterzijde 15 m2 opslag-/verblijfsruimte en toegang tot een grote garage van 22 m2, welke bereikbaar is via de Kuiperstraat.

 

Huurprijs € 1.950,00 per maand excl. btw

1950,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 48 Postcode: 4701 AN

Leuke winkelruimte van ca. 61 m² midden in het centrum van Roosendaal gelegen. Zeer geschikt om bijvoorbeeld een startende modewinkelte beginnen.

Naast gelegen winkelruimten zijn o.a. Zeeman, Takko, Schoonenberg Hoorcomfort, Wereldwinkel, Terre des Hommes en etc.

Huurprijs € 1.000,- per maand excl. btw en servicekosten € 15,- per maand.

1000,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 1, 3, 5 / Raadhuisstraat 8 Postcode: 4701 AN

In het unieke winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van 162 m² op de begane grond en een opslagruimte van 96 m² op de eerste verdieping. 

Huurprijs € 2.750,– per maand excl. btw en service-/promotiekosten van € 375,- per maand excl. btw.

2750,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Raadhuisstraat 10 Postcode: 4701 PR

Royale winkelruimte gelegen aan de Raadhuisstraat in het stadscentrum van Roosendaal, met een winkeloppervlakte van ca. 901 m², verdeeld over 4 verdiepingen. Met zowel een entree en etalage in de Raadhuisstraat en etalage in de Passage kan men deze winkel commercieel uitstekend benutten.

Het hebben van zowel een trap als lift zorgt dat deze winkel voor divers publiek toegankelijk is.

 

Huurprijs op aanvraag

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Hogestede 2 Postcode: 4701 JD

Hogestede 2 te Roosendaal

Dubbele winkelruimte op goede locatie gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Roosendaal met voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De winkel maakt deel uit van het grote woon-winkel complex Hogestede.

het betreft een grote winkel van 390 vierkante meter volledig ingericht met houtmotief verkoop wanden, geheel gestoffeerd voorzien van keurig systeemplafond met moderne verlichting, airconditioning, anti diefstal poortjes, pantry, toilet paskamers en magazijnruimte.

Deze grote winkel bied vele mogelijkheden mede door het parkeren voor de deur en zeer goede bereikbaarheid.

 

3250,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Hogestede 7 Postcode: 4701 JD

Hogestede 7 – Roosendaal

Algemeen:
Aan de rand van het kernwinkelgebied in een drukke winkelstraat de Molenstraat gelegen winkel/verkoopruimte met een frontbreedte van ca. 6.00 m. en een vloeroppervlakte van 148 m². Deze winkelunit heeft een gunstige ligging voor bedrijven welke niet op A1 locatie gesitueerd hoeven te zijn en toch een drukke winkelstraat verlangen met een goede bereikbaarheid en een ruime mate van betaald parkeren voor de deur. De Molenstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan ondernemingen waaronder; Van Dal Mannenmode, FitShop Roosendaal, Van Boxtel Hoorwinkels, Game Mania, Bogers XL Herenmode, Lunchroom Eerlijk is Heerlijk, Sep Feestartikelen, Voets Assurantien, Rio Bello Schoenen.

Oppervlakte:
Winkel-/verkoopruimte Ca. 96 m²
Keuken en toiletruimte Ca. 26 m²
Toilet-, facilitaire-, techniekruimte Ca. 26 m²
Totaal Ca. 148 m²

Opleveringsniveau:
Het pand is onder meer voorzien van de navolgende zaken:
• systeemplafond met inbouwverlichting;
• afgewerkte wanden;
• houten/vinyl vloerafwerking;
• pantry;
• toiletruimte;
• gas c.v. middels radiatoren.

Servicekosten:
Door of vanwege verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: een maandelijks verrekenbaar voorschot ter grootte van € 140,–, inhoudende:
• voorschot van water;
• voorschot elektra;
• voorschot gas.

Huurtermijn:
5 jaren met telkenmale 5 optiejaren (opzegtermijn van 12 maanden). Kortere looptijden bespreekbaar in overleg met verhuurder.

Parkeren:
Ruime betaalde parkeervoorzieningen voor de deur en in de nabije omgeving.

Bestemming:
De voor ‘Centrum-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, niet zijnde een supermarkt; horeca van categorie 1 (a, b en c) en 2; dienstverlening; kantoren; maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven, zorg en welzijn; culturele voorzieningen, alsmede horeca mits deze horeca voortvloeit uit of ten dienste staat c.q. ondergeschikt is aan deze voorzieningen; voorzieningen op het gebied van ontspanning en vermaak, met uitzondering van erotisch gerichte bedrijven en inrichtingen en met dien verstande dat de vestiging van een speelautomatenhal/casino alleen mogelijk is in de ‘zone Markt’ en de ‘zone Tongerloplein’ zoals deze gebieden zijn aangegeven op de bij de Verordening op de speelautomatenhallen gemeente Roosendaal behorende kaart en met dien verstande dat per zone maximaal één speelautomatenhal/casino mag worden gevestigd en geëxploiteerd (de verordening met bijbehorende kaart is als bijlage bij deze regels gevoegd); ambachtelijke werkplaatsen voor zover deze vallen in de categorieën 1 en 2; sportvoorzieningen zoals sportscholen en fitnesscentra;
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

1500,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 23 /7-9 Postcode: 4701 AN

Passag2 23 /7-9 Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van circa 168 m2 geschikt voor vele doeleinden.

Mooie compleet ingerichte winkel. Stellingen, balie, e.d. zijn aanwezig voor een snelle opstart.
De ruimte beschikt verder over een nette laminaatvloer, paskamers met spiegels, een pantry op de 1e verdieping met toilet en diverse opslagruimte. Kortom; instapklaar.

In dit gedeelte van De Passage heeft u de meeste passanten van de binnenstad van Roosendaal dus uitermate geschikt voor de ondernemende winkelier die niet van stilzitten houd.

Huurprijs: € 2.350,- excl. BTW per maand
Promotiekosten: € 100,- excl BTW per maand
Servicekosten: € 300,- excl. BTW per maand

 

 

2350,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 8-14 Postcode: 4701 AN

Passage 8-14 te Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum gelegen winkelruimte van ca. 325 m² met magazijnruimte op de 1e verdieping.

In het centrum van Roosendaal gelegen met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Oplevering: per direct.

Huurprijs € 3.950,00 per maand excl. € 750,00 service- en promotiekosten per maand excl. btw

3950,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 25 Postcode: 4701 AN

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van ca. 50 m².

Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 800,00 per maand excl. btw

Voorschot servicekosten € 95,00 per maand excl. btw

Promotiekosten € 50,00 per maand excl. btw

800,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Oss, Burgwal 22 Postcode: 5341 CR

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Heel goed met de auto te bereiken en parkeerplaats voor de deur. In deze straat, die grenst aan het voetgangersgebied zijn diverse soorten bedrijven te vinden. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 70 m² met pantry en toilet. Royale opslagruimte van 65 m² in het souterrain.

 

850,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 42 Postcode: 4701 AP

Passage 42 – Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen fraaie winkelruimte van ca. 101 m² met ca. 64 m² opslagruimte/kantoor op de eerste verdieping.

Aanvaarding:  per direct.

Huurprijs € 1.950,00 per maand excl. btw

1950,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 2 Postcode: 4701 AP

Royale winkelruimte gelegen op de hoek van de Passage en de Raadhuisstraat in het centrum van Roosendaal, met een winkeloppervlakte van ca. 430 m², verdeeld over 278 m² begane grond en op de eerste verdieping ca. 152 m². Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 4.500,00 per maand excl. voorschot servicekosten € 590,- en promotiekosten € 150,- per maand, excl. btw.

 

4.500,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Passage 25B

Passage 25 B te Roosendaal

Fantastische winkelruimte gelegen in het Italiaanse opgezette winkelcentrum De Passage te Roosendaal.

Deze fraaie winkel heeft een vloeroppervlakte van 101,5 m² met een frontbreedte van ca. 7 meter, dubbele openslaande deuren in het midden van de pui! Perfect voor een modezaak.

Aanvaarding: per direct.

Huurprijs € 1.600,00 per maand excl. € 300,00 voorschot servicekosten + promotiekosten excl. btw.

1600,- per maand

Volledige omschrijving
Den Haag, Gerrit van der Veenlaan 68 Postcode: 2552VZ

In Winkelcentrum Houtwijk gelegen pizzeria (94 m2) ter overname. Een andere restaurantformule behoort ook tot de mogelijkheden. Het winkelcentrum heeft 2 sleutelhuurders (Albert Heijn & Lidl). Tevens treft men hier ook diverse andere winkelformules (Zeeman, Kruidvat, Slijterij van Alsem, drogisterij Kalisvaart).  

1600,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Nieuwe Markt 24 Postcode: 4701 AG

Nieuwe Markt 24 te Roosendaal

Midden in het centrum, in de directe omgeving van de Hema, C&A en de Roselaar gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. 178 m², voorzien van een pantry en toiletruimte.

De winkelruimte is gelegen aan de Nieuwe Marktplein, dat vorig jaar geheel in een nieuw vestje gestoken is. Middels de ondergelegen parkeergarage en dichtbij gelegen busstation zijn de winkels goed bereikbaar.

Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 2.750,00 per maand excl. btw en € 17,50 voorschot servicekosten per maand excl. btw

2750,00,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 34A Postcode: 4701 AP

Passage 34A te Roosendaal

Fantastisch goede locatie voor een kleine winkelruimte direct aan het horecaplein gelegen in het Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage in het centrum van Roosendaal. De winkelruimte bedraagt ca. 24 m² en is uitstekend geschikt voor kleine goederen, die tentoongesteld kunnen worden via een toonbank. In de overige ruimte is een pantry met toilet aanwezig.

Aanvaarding: per direct.

Huurprijs € 800,00 per maand excl. btw en € 125,00 voorschot servicekosten en promotiekosten excl. btw

800,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Roosendaal, Passage 16 Postcode: 4701 AP

Passage 16 te Roosendaal

In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum De Passage, in het centrum van Roosendaal, gelegen winkelruimte van ca. 77 m² met magazijnruimte van 45 m² op de 1e verdieping.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Oplevering: per 01-04-2019

Huurprijs € 1.350,00 per maand excl. € 282,00 service- en promotiekosten per maand excl. btw

1350,- per maand

Volledige omschrijving
Rented
Roosendaal, Raadhuisstraat 18 Postcode: 4701 PR

Raadhuisstraat 18:

Winkelruimte gelegen in het stadscentrum van Roosendaal met een winkeloppervlakte van ca. 122 m². 
Aan de achterzijde bevindt zich nog eens 18 m2 ingericht als een opslagruimte en separate pantry. 

2300,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving