Projectleider Werktuigbouwkunde (M/V)

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving: Projectleider Werktuigbouwkunde

De functie:
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van bestaande installaties in onze gebouwen en advisering over renovatie en onderhoud. Daarnaast begeleid je zelf projecten en zorg je voor een goede voorbereiding daarvan. Je stelt aanbestedingsdocumentatie samen, beoordeelt offertes en voert besprekingen en onderhandelingen met uitvoerende bedrijven, leveranciers en fabrikanten. Je houdt toezicht op de uitvoering van projecten en de naleving van onderhoudscontracten. Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Functieprofiel:
Gevraagd wordt een afgeronde HTS-opleiding werktuigbouwkunde of Hogere Installatie Techniek (HIT-W) alsmede ruime praktische en technische kennis van gebouwgebonden installaties (verwarming, klimaatbeheersing, ventilatie, liften). Je beschikt bij voorkeur over minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent op de hoogte van relevante wet – en regelgeving. Bij deze werkzaamheden zijn jouw coördinerende capaciteiten, nauwkeurigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van groot belang.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Sollicitatieprocedure
Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via sollicitatie@metterwoon.nl of 070 3544300.

Of solliciteer direct!

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Projectleider Werktuigbouwkunde (M/V)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB