Werken bij Metterwoon

Back

Metterwoon Vastgoed B.V., is één van de grotere particuliere vastgoedondernemingen in Nederland, opgericht in 1974.

De organisatie beheert zo’n 6.500 woningen, winkels, winkelcentra, bedrijfspanden en een hotel. Het werkgebied beslaat globaal de gehele Randstad, met een sterke focus op Den Haag en Rotterdam met daarnaast een portefeuille onroerend goed in Duitsland. Metterwoon heeft de coördinatie van haar bezit grotendeels in eigen beheer. De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven. Door de diversiteit aan woningen wil Metterwoon in de basis ondermeer voorzien aan de primaire betaalbare woonbehoefte van Nederlandse en Duitse huishoudens.

Binnen Metterwoon wordt door een betrokken team van circa 90 medewerkers iedere dag gewerkt aan kwaliteit en professionaliteit. Metterwoon Vastgoed B.V. is een solide werkgever. Wij bieden zelfstandige functies met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. De cultuur binnen Metterwoon Vastgoed BV kenmerkt zich door een professionele maar informele sfeer met korte communicatielijnen. Er wordt gewerkt vanuit een modern en stijlvol kantoor, wat van alle gemakken is voorzien.

Spreekt bovenstaande u aan? Kijk dan naar onze vacatures.
Mocht u bij de openstaande vacatures geen aansluiting vinden maar wel geïnteresseerd zijn in Metterwoon, stuurt u ons dan een open sollicitatie met uw CV, wij kijken graag vooruit.