Bedrijfsruimte te huur

Terug

Zoek in ons aanbod

  • Annuleren
wonenimg
Vermieted
Den Haag, Paul Krugerlaan 27 Postcode: 2518 CH

De Paul Krugerlaan is een unieke winkelstraat in het hart van het Transvaalkwartier, vlakbij de Haagse Markt. De straat is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook kan er goed (betaald) geparkeerd worden voor de deur.

2.000,--,- per maand

Volledige omschrijving
Vermieted
Wassenaarsestraat 147 & Badhuiskade 1-II te Den Haag Postcode: 2586 AN

UNIEKE KANS!

Monumentale bedrijfsruimte / horecaruimte met bovengelegen appartement te huur gelegen aan de Wassenaarsestraat 147/Badhuiskade 1-II te Den Haag. De bedrijfsruimte / horecaruimte met appartement ligt op de hoek met de Gevers Deynootweg / Badhuiskade, op een zichtlocatie, op loopafstand van de boulevard, het strand en de Keizerstraat.

nader overeen te komen,- per maand

Volledige omschrijving
Vermieted
Wassenaarsestraat 147 te Den Haag Postcode: 2586 AN

Dit sfeervolle restaurant (ca 134 m2) is gevestigd in een prachtig rijksmonument op Scheveningen en is een begrip in Den Haag!

Gelegen direct achter de boulevard en op loopafstand van de Keizerstraat.

3.000,--,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Vermieted
Roosendaal, Borchwerf 30 Postcode: 4704 RG

Borchwerf 30 – Roosendaal

Op zichtlocatie nabij de A17 gelegen bedrijfsruimte met oppervlakte van 375 m² + 50 m² kantoorruimte op 1e verdieping, toegang middels overheaddeur met naastgelegen kantoorentree.

Aan doorgaande weg van A17 richting centrum van Roosendaal.

Meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur op eigen terrein, geschikt voor diverse doeleinden. Per direct beschikbaar.

Huurprijs € 1.995,00 per maand en € 30,00 servicekosten excl. btw.

1995,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving
Vermieted
Rijswijk, Zuiderweg 60 e.v. Postcode: 2289 BR

Het betreft een bedrijfsgebouw met kantoor- en buitenruimte gelegen aan de rand van Rijswijk Zuid Holland, alsmede een losse bedrijfshal.

De gebouwen zijn gesitueerd op het „vervoerdercentrum“ gelegen langs de rijksweg A-13. Wegens de prominente ligging, uitstraling en voldoende parkeergelegenheid is dit object niet alleen voor lokale maar zeer zeker ook voor regionale bedrijven een geschikte locatie. In de directe omgeving zijn de navolgende organisaties gevestigd, te weten: UTS, Van der Geest Verhuizingen BV, Transverko, TNO en MKB Nederland.

https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/rijswijk/object-49448538-zuiderweg-60-90/

26.391,13,- per maand

Download brochure Volledige omschrijving