Financieel Directeur

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving: Financieel Directeur – fulltime

Functie-inhoud:
Als Financieel Directeur wordt u, na een stevige inwerkperiode, verantwoordelijk voor de financiële administratie & rapportering, fiscaliteiten en automatisering. U functioneert als sparringpartner voor de directie en rapporteert rechtstreeks aan de DGA. Tevens zult u regelmatig worden betrokken bij ad-hoc verzoeken.

Wij vragen:
U bent universitair opgeleid, aangevuld met een opleiding tot Register Accountant (RA) of Register Controller (RC) en u bent breed financieel onderlegd. Daarnaast heeft u meerdere jaren leidinggegeven, bij voorkeur binnen het vastgoed. Ervaring met een DGA of bij een familiebedrijf is een pré. U heeft een stevige persoonlijkheid, maar u kunt zich ook schikken in het organisatiebelang. U heeft geen 9-tot-5-mentaliteit en kunt goed prioriteiten stellen.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geeft u Metterwoon te kennen dat u akkoord bent met het feit dat wij uw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Financieel Directeur
Persoonlijke informatie


Upload hier uw Motivatie

Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

Upload hier uw CV

Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

Voeg hier uw foto toe

Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen