Financieel Directeur (M/V)

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving:
Financieel Directeur

Functie-inhoud:
Als Financieel Directeur word je, na een stevige inwerkperiode, verantwoordelijk voor de financiële aansturing van de organisatie. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren financiële administratie & rapportering, fiscaliteiten en automatisering. Je functioneert als sparringpartner voor de directie en rapporteert rechtstreeks aan de DGA. Tevens zul je regelmatig worden betrokken bij ad-hoc-verzoeken.

Wij vragen:
Je bent fulltime beschikbaar.Je bent universitair opgeleid, aangevuld met een opleiding tot Register Accountant (RA) of Register Controller (RC) en je bent breed financieel onderlegd. Daarnaast heb je meerdere jaren leidinggegeven, bij voorkeur binnen het vastgoed. Ervaring met een DGA of bij een familiebedrijf is een grote pre. Je bent een stevige persoonlijkheid, maar je kunt jezelf ook schikken in het organisatiebelang (organisatiesensitief). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt goed prioriteiten stellen.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Sollicitatieprocedure
Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via sollicitatie@metterwoon.nl of 070 3544300 Of solliciteer direct!

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Financieel Directeur (M/V)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB