VvE medewerker

Vestigingsplaats: Den Haag

Ter vervanging van een collega die met pensioen gaat, zoeken wij een:
VvE Medewerker (fulltime)

De functie:
In deze functie regel jij samen met jouw collega alles rondom de 600 VvE’s waar Metterwoon lid van is. Je zorgt dat de belangen van Metterwoon optimaal worden behartigd binnen de VvE’s. Indien nodig vertegenwoordig je Metterwoon in VvE vergaderingen en verzorg je de benodigde correspondentie hiervoor. Je hebt regelmatig schriftelijk en telefonisch contact met onder andere bestuurders en leden van VvE’s en aannemers. En natuurlijk ook met interne afdelingen zoals de afdeling financiële administratie en verkoop.

Jouw profiel:
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring met onroerend goed. Enig bouwkundig inzicht is wenselijk. En als je een makelaarsdiploma en/of ervaring met VvE-beheer hebt, is dat een pre. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je hebt een rijbewijs en je bent bereid in voorkomende situaties buiten de standaard kantooruren te werken om VvE vergaderingen bij te wonen. Dit is ongeveer 1x per twee maanden.

Ons aanbod:
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Technisch Beheer waar 21 enthousiaste en betrokken medewerkers werkzaam zijn die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van onze panden. Jouw werkplek bevindt zich in het centrum van Den Haag, het Zeeheldenkwartier, in een royaal pand met voldoende eigen parkeerplaatsen. Samen met jouw collega van VvE-beheer word je na een gedegen inwerkperiode verantwoordelijk voor het totale VvE-beheer. Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze werktijden zijn van 8.00-17.00 uur.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
VvE medewerker

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB