Senior Financieel Analist Duitsland

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving: Senior Financieel Analist Duitsland

De functie:
Ter vervanging van een collega onderdeel uitmakend van het Duitse vastgoedteam, bestaande uit 7 personen, zoeken wij een Senior Financieel Analist Duitsland. In deze financiële functie bent u verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging van onze Duitse vastgoedportefeuille, bestaande uit winkels op A1 locaties, woningen en bedrijfspanden in stedelijke gebieden. U onderhoudt contacten met Duitse vastgoedbeheerders, voert administratieve controlewerkzaamheden uit en stelt diverse managementrapportages op en consolideert deze informatie. U maakt analyses van de bestaande portefeuille. U werkt samen met uw collega’s van het Duitsland-team en overige afdelingen binnen Metterwoon. Uw standplaats is Den Haag en het betreft een fulltime functie.

Functieprofiel:
U heeft minimaal een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Accountancy. Daarnaast heeft u bij voorkeur enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie met Duits vastgoed. U bent een expert in Excel. Daarnaast bent u analytisch, nauwkeurig, kritisch, proactief, zelfstandig en beschikt u over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Duitse taal. Kennis van de Engelse taal is een pre.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geeft u Metterwoon te kennen dat u akkoord bent met het feit dat wij uw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Senior Financieel Analist Duitsland
Persoonlijke informatie


Upload hier uw Motivatie

Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

Upload hier uw CV

Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

Voeg hier uw foto toe

Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen