Medewerkster Catering (fulltime)

Vestigingsplaats: Den Haag

De functie:
Samen met vijf collega’s zorg je ervoor dat alle medewerkers van ons mooie pand aan de Badhuisweg in Den Haag verschillende keren per dag voorzien worden van diverse soorten warme en koude dranken. Ook regel je de catering voor de interne vergaderingen. Daarnaast verzorg je in het bedrijfsrestaurant, samen met jouw collega’s de dagelijkse gezonde lunch voor onze medewerkers. Tevens zorg je er voor dat de pantry’s op de verschillende etages opgeruimd en schoon zijn en dat de koelkasten gevuld zijn. Lichte schoonmaakwerkzaamheden behoren eveneens tot je takenpakket.

Jouw profiel:
Je hebt een vmbo werk- en denkniveau. Je bent klantvriendelijk, representatief en servicegericht. Als je in Den Haag of omgeving woont is dat een groot voordeel.

Ons aanbod:
Je wordt vanzelfsprekend goed ingewerkt door jouw collega’s. Daarna zorg je er samen met jouw cateringcollega’s dat onze medewerkers heerlijk en gevarieerd kunnen eten en drinken. Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Medewerkster Catering (fulltime)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB