Kwaliteitsmanager vastgoed

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving:
Kwaliteitsmanager vastgoed

De functie:
In deze nieuwe en afwisselende functie bent u na een gedegen inwerkperiode samen met de vastgoedmanager en directie verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande vastgoedportefeuille die uit woningen, winkels en kantoren bestaat. U heeft met name een controlerende en signalerende rol met betrekking tot de staat van het bestaande vastgoed. Dit betekent dat u veel onderweg bent, omdat het vastgoed zich door heel Nederland bevindt. U rapporteert uw bevindingen zowel schriftelijk als mondeling en zorgt samen met de verantwoordelijke afdelingen dat verbeterpunten worden opgepakt.

U bent ondersteunend aan de vastgoedmanager en de directie en u heeft kennis van commercieel en/of technisch vastgoedbeheer alsmede affiniteit met financiële en administratieve zaken. U bent betrokken bij zowel de vastgoedbeleggingsportefeuille als de leegverkoop. U werkt samen met de directie aan wie u ook rapporteert.

Uw profiel:
U bent energiek, betrokken en flexibel. U beschikt over een gedegen kennis van residentieel onroerend goed (woningen) en u heeft affiniteit met commercieel vastgoed. Uw opleiding is op HBO niveau bij voorkeur aangevuld met een vastgoedopleiding. Daarnaast beschikt u over relevante werkervaring. Uw deskundigheid en communicatieve vaardigheden stellen u in staat draagvlak te creëren binnen de organisatie. Uw standplaats is Den Haag.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geeft u Metterwoon te kennen dat u akkoord bent met het feit dat wij uw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Kwaliteitsmanager vastgoed

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB