HR assistent (fulltime)

Vestigingsplaats: Den Haag

De functie:
Als HR-assistent maak je deel uit van de afdeling Human Resources. Samen met de HR-Manager draag je zorg voor het correct uitvoeren van alle procedures op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit administratieve ondersteuning van werving & selectieprocedures, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het beheren van (digitale) personeelsdossiers. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het vinden en aannemen van nieuwe collega’s. Je weet precies wie onze doelgroepen op de arbeidsmarkt zijn en hoe je deze het beste kunt bereiken bijvoorbeeld via social media. Je hebt veel en intensief contact met externe wervingsbureaus. Naast de HR-werkzaamheden ondersteun je de HR-manager en directie op administratief en organisatorisch vlak.

Jouw profiel:
Je beschikt over een afgeronde hbo/mbo-opleiding. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een dergelijke functie op een HR-afdeling. Je bent verantwoordelijk, collegiaal en proactief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent nauwkeurig. Uiteraard heb je een rijbewijs.

Ons aanbod:
Je krijgt een gedegen inwerkperiode, waarbij je de hele organisatie leert kennen. Je maakt kennis met alle collega’s en hun werkzaamheden. Op deze manier weet je wat onze organisatie uniek maakt en welke medewerkers bij onze cultuur passen. Eenmaal op je werkplek word je ondersteund door de HR-manager die je wegwijs maakt in alle procedures en gewoontes van onze organisatie. Wij zijn gevestigd in een schitterend pand met uitzicht op het Kurhaus met eigen parkeerplaatsen. Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze werktijden zijn van 9.00 – 18.00 uur.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
HR assistent (fulltime)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB