Hoofd Catering (fulltime)

Vestigingsplaats: Den Haag

In verband met het vertrek van onze huidige collega zijn we op zoek naar een:
Hoofd Catering (fulltime)

De functie:
Samen met vijf collega’s zorg je ervoor dat alle medewerkers van ons mooie pand aan de Badhuisweg in Den Haag verschillende keren per dag voorzien worden van diverse soorten warme en koude dranken. Ook regel je de catering voor de interne vergaderingen. Daarnaast verzorg je in het bedrijfsrestaurant, samen met jouw collega’s de dagelijkse gezonde lunch voor onze medewerkers. Je houdt de voorraad goed in de gaten en je plaatst bestellingen bij externe leveranciers, waaronder de plaatselijke groenteboer en kaasboer. Daarnaast regel je dat het restaurant en de pantry’s op de verschillende etages opgeruimd en schoon zijn en dat de koelkasten gevuld zijn. Lichte schoonmaakwerkzaamheden behoren eveneens tot je takenpakket. Indien nodig regel je de aansturing van jouw team en coördineer je de planning en bezetting van het team.

Jouw profiel:
Je hebt een mbo werk- en denkniveau. Je hebt enkele jaren ervaring als leidinggevende in een soortelijke functie. Je bent klantvriendelijk, representatief en servicegericht. Je hebt een rijbewijs B. Als je in Den Haag of omgeving woont is dat een groot voordeel.

Ons aanbod:
Je wordt vanzelfsprekend goed ingewerkt door jouw collega’s. Daarna word je het aanspreekpunt voor de afdeling catering en verzorg je samen met jouw cateringcollega’s dat onze medewerkers heerlijk en gevarieerd kunnen eten en drinken. Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Hoofd Catering (fulltime)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen