Directiesecretaris

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie omschrijving:
Directiesecretaris

– Enige ervaring in een vergelijkbare rol voor een directie of Management Team –

Functie-inhoud:
U werkt voor het directieteam en de DGA. U onderhoudt nauw contact met de hoofden van de diverse afdelingen. U hebt een inhoudelijke voorbereidende rol bij in- en externe overleggen. U bewaakt de voortgang en het nakomen van de gemaakte acties en afspraken. U adviseert en ondersteunt de directie zowel procesmatig als inhoudelijk bij onderzoeken, operationele werkzaamheden, projecten en juridische aangelegenheden.

Wij vragen:
HBO/WO-opleiding (bij voorkeur een juridische achtergrond); enige jaren ervaring in een vergelijkbare brede functie; groot improvisatie- en organisatietalent, pro-actieve houding; flexibiliteit en stressbestendigheid; rijbewijs B; uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; fulltime beschikbaarheid; uitstekend gevoel voor verhoudingen en goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geeft u Metterwoon te kennen dat u akkoord bent met het feit dat wij uw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Directiesecretaris
Persoonlijke informatie


Upload hier uw Motivatie

Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

Upload hier uw CV

Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

Voeg hier uw foto toe

Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen