Delft, Oostsingel 23

Verkocht
  • Status: verkocht
  • Prijs: 389000,- Kosten koper
  • E-mail: info@tacoverbeek.nl
Algemene informatie:

Klussers opgelet!
Altijd al willen wonen aan de prachtige Schie, middenin het centrum van Delft? En schuw je niet voor een renovatie? Dan zou dit zomaar de woning voor jou kunnen zijn!
De Oostsingel 23 is op een schitterende locatie gelegen. Vanuit de woonkamer kijk je zo op de Schie, mooie oude platanen sieren de straat en aan de overkant van het water staan statige herenhuizen. Ook de toren van De Nieuwe Kerk is duidelijk te zien, want met nog geen 5 minuten lopen ben je al bij de ‘Markt’ met alle gezellige winkels, restaurants en cafés.
Gebruikers van het openbaar vervoer stappen zo op de bushalte in de achtergelegen straat of zijn met 5 minuten fietsen bij NS station Delft. Daarnaast zijn de uitvalswegen A4 en A13 snel te bereiken.

Het appartement dient geheel te worden gerenoveerd. Met de nog aanwezige glas-in-lood separatie, vaste kasten, marmeren schouwen en uiteraard een verbouwing naar eigen smaak, kunt u hier een fantastisch appartement van maken.
Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en-suite met zicht op de Schie, keuken, badkamer en een tuin van meer dan 10 meter breed!

Klik hier voor de verdere informatie op Funda.

Kenmerken:
  • Energielabel: Label G