Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed (fulltime)

Vestigingsplaats: Den Haag

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:
Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed (fulltime)

Wat houdt deze functie in?
In deze dynamische, afwisselende en commerciële functie ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van ons bedrijfsmatig vastgoed in Den Haag en omstreken, voornamelijk bestaande uit winkels en bedrijfsruimten. Je bent hét aanspreekpunt voor (potentiële) huurders en andere marktpartijen. Je bent creatief in het zoeken naar mogelijkheden om nieuwe huurders voor winkelpanden en ander bedrijfsmatig vastgoed aan te trekken en vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Uiteraard verzorg je bezichtigingen en onderhandel je over huurcondities.

Waar zijn we naar op zoek?
Onze nieuwe collega heeft een afgeronde hbo-opleiding. Je beschikt daarnaast over overtuigingskracht en je vindt het leuk om te onderhandelen met bestaande en potentiele huurders. Enige commerciële ervaring is wel een vereiste. Omdat je veel op pad ben is het hebben van een rijbewijs B uiteraard een must. Heb je enige vastgoed ervaring en/of een opleiding op dit gebied dan is dit een welkome aanvulling.

Wat kunnen wij je bieden?
Je gaat onderdeel uit maken van een enthousiast, gedreven en hecht team. Zij helpen je uiteraard om onze portefeuille in Den Haag en omgeving uitgebreid te leren kennen. Deze fulltime baan is dynamisch en gevarieerd waarbij je alle kansen krijgt je commerciële skills in te zetten.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geef je Metterwoon te kennen dat je akkoord bent met het feit dat wij jouw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed (fulltime)

  Persoonlijke informatie


  Upload hier uw Motivatie

  Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Upload hier uw CV

  Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

  max. 8MB

  Voeg hier uw foto toe

  Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen

  max. 8MB