Makelaar/Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed

Vestigingsplaats: Den Haag

Functie-omschrijving:
Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed
Plaatsvervangend Hoofd

Functie-inhoud:
In deze dynamische commerciële functie bent u mede verantwoordelijk voor het operationele beheer van ons bedrijfsmatig vastgoed in al zijn facetten. U onderhoudt contacten met (potentiële) huurders en andere marktpartijen. U verzorgt de bezichtigingen. Vanzelfsprekend administreert u de verhuurgegevens in het vastgoedsysteem REMS en legt u de gevoerde onderhandelingen en de bijbehorende correspondentie vast in huurcontracten. U beoordeelt onderhoudsfacturen en servicekostenafrekeningen en u draagt zorg voor de indexering van de huren. Daarnaast bent u goed op de hoogte van de ontwikkelingen die zich voordoen binnen de vastgoedmarkt en onze portefeuille. U ondersteunt en adviseert het hoofd van de afdeling bij alle voorkomende werkzaamheden en bent in staat hem te vervangen bij afwezigheid.

Wij vragen:
U bent fulltime beschikbaar. Uw opleiding is op hbo-niveau, aangevuld met een vastgoedopleiding. U heeft ruime ervaring in het commerciële vastgoedbeheer op managementniveau. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve vaardigheden. Een flexibele en energieke instelling is belangrijk. Humor en stressbestendigheid maken uw profiel compleet. U bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden:
Metterwoon Vastgoed B.V. biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Metterwoon biedt een uitstekend salaris. Metterwoon werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Procedure:
Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek maken deel uit van de procedure. Tevens kan een Pre-Employment Screening (PES) worden uitgevoerd. Een internetsearch, waaronder social media, vormt eveneens onderdeel van de werving- en selectieprocedure.

Door te reageren op een vacature of een open sollicitatie te sturen geeft u Metterwoon te kennen dat u akkoord bent met het feit dat wij uw gegevens verwerken conform het Privacy Statement van Metterwoon.

Vacature De vacature waarop u wilt solliciteren:
Makelaar/Beheerder Bedrijfsmatig Vastgoed
Persoonlijke informatie


Upload hier uw Motivatie

Voeg hier uw motivatie toe om mee te sturen *

Upload hier uw CV

Voeg hier uw CV toe om mee te sturen *

Voeg hier uw foto toe

Voeg hier een foto van uzelf toe om mee te sturen